ZONWERING STORINGEN

SNELLE OPLOSSINGEN VOOR ZONWERING STORINGEN

Last van zonwering storingen? Wij zijn er om te helpen! Een zonnescherm wat het niet doet op de warmste dag van het jaar, een gat in een screendoek of een rolluik dat niet meer naar beneden gaat op het moment dat je wilt afsluiten. Met de next level service van Lenco® zorgen we voor een snelle en efficiënte oplossing voor problemen met zonwering.

Ons ServiceTeam Staat Voor je Paraat

SNEL EN EFFECTIEF

Heb je te maken met storingen in jouw zonwering? Geen zorgen, ons team van monteurs staat klaar om jou te helpen. Bij Lenco® begrijpen we hoe vervelend het kan zijn als jouw zonwering niet naar behoren functioneert. Daarom bieden we snelle en effectieve oplossingen voor allerlei soorten storingen.

Onze ervaren monteurs zijn uitgerust met de kennis en tools om storingen snel te diagnosticeren en op te lossen.

MERKONAFHANKELIJKE SERVICE

Of het nu gaat om problemen met de motor, defecte onderdelen, of elektrische storingen, wij zorgen ervoor dat de zonwering weer optimaal werkt. Onze uitgebreide kennis van o.a. Somfy, Brel, Tedsen en Becker en Vestamatic maakt dat we ieder probleem aanpakken. We zijn trots op onze merkonafhankelijke service en gespecialiseerde monteurs die elke dag met 15 bussen door het hele land rijden.

Met onze storingsdienst ben je verzekerd van een snelle reactietijd en professionele service. We streven ernaar om jouw zonwering zo snel mogelijk weer operationeel te maken, zodat je weer kunt genieten van comfort en gemak.

Neem bij storingen direct contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Interesse in continue, hoogwaardige service?
Neem contact met ons op of vul Ons contactformulier in.