ZONWERING BESTURINGEN

SLIMME BESTURINGSOPLOSSINGEN VOOR JOUW ZONWERING

Neem de controle over jouw zonwering met onze slimme besturingssystemen, waar je ook bent. Onze geavanceerde besturingsoplossingen maken het mogelijk om jouw zonwering eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Profiteer daarnaast van de wisselende weersomstandigheden met passende sensoren die zorgen voor een optimale bediening van jouw zonwering.

Zonwering aansluiten op een automaat heeft meerdere voordelen, en de mate van automatisering en signalering biedt diverse mogelijkheden. Zonder automaat ligt de verantwoording voor gebruik, tijdens bijvoorbeeld hevige wind of wanneer de glazenwasser op de stoep staat, bij de gebruiker of bewoner. Dit is vaak niet wenselijk en zelfs kostentechnisch gevaarlijk. 

WAAROM SLIMME BESTURINGEN?

Een basisautomaat werkt op wind, zon en glazenwasser schakeling. Hiermee worden veel storingen voorkomen en het gebruiksgemak verhoogd. Direct scheelt dit energie en CO2 uitstoot door een optimale werking van jouw zonwering. De finetuning van de instellingen en gevoeligheid verbetert de beleving, en dit doen wij graag voor jou.

Een stapje verder: Tegenwoordig lezen we veel automaten met 4G module op afstand uit. Bij storingen of problemen loggen we in en zien we of de instellingen goed staan, of de windmeter functioneert, er geen sluiting is in de automaat en kunnen we met telefonisch overleg instellingen aanpassen en finetunen.  

Next level besturing? Kies dan voor een automaat met intelligentie op motorniveau! De nieuwste systemen laten het uitlezen op motorniveau toe. We zien problemen per product, weten precies wat er aan de hand is en we kunnen storingen direct signaleren. Motoren geven zelfs push meldingen via e-mail of het Lenco® portaal. Wij weten dat een motor vastloopt, al voordat de jij er ongemak van ervaart of er een doek kapot gaat. Eenvoudig, snel en efficiënt dus.

BestControls

Bij Lenco® zijn we trots op onze professionele samenwerking met onze partner in besturingen: BestControls. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten hoogwaardige en innovatieve besturingsoplossingen te bieden voor al hun zonweringssystemen.

Samen met BestControls garanderen we een perfecte integratie van besturingen in onze zonweringsoplossingen, waardoor u altijd kunt rekenen op optimaal comfort, gemak en controle.

Interesse in continue, hoogwaardige service?
Neem contact met ons op of vul Ons contactformulier in.