NEXT LEVEL ONDERHOUDSPLAN

VOORKOM PROBLEMEN EN PLAN JOUW ONDERHOUDSPLAN VOOR DE LANGE TERMIJN

Ontdek ons maatwerk onderhoudsplan voor jouw zonwering. Duurzaamheid in planning is essentieel voor een optimale werking van jouw zonwering. Verken ons Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) dat zorgt voor een gestroomlijnd en doelgericht onderhoudsproces, waardoor jouw zonwering altijd optimaal presteert. Ons MJOP en de bijhorende conditiemeting wordt altijd conform NEN 2767 opgesteld en is de ideale onderlegger om de vastgoed begroting rond te krijgen.

Ons ServiceTeam Staat Voor je Paraat

PREVENTIEF ONDERHOUD

Bij Lenco® geloven we in preventief onderhoud als sleutel tot een langere levensduur en optimale prestaties van jouw zonwering. We kijken niet alleen naar zonwering, maar ook naar de besturingsinstallatie daarvan, een sluippost die vaak vergeten wordt maar voor enorme storingskosten kan zorgen. Met ons Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) bieden we een op maat gemaakt programma om jouw zonwering in topconditie te houden, jaar na jaar.

Onze specialisten doen een conditiemeting en stellen een gedetailleerd onderhoudsplan op, afgestemd op jouw specifieke behoeften en de eisen van jouw zonweringssysteem. Altijd hetzelfde gezicht, met jaren ervaring en onze eigen hoogwaardige hoogwerkers en materialen. Het uitvoeren van correct onderhoud voorkomt onverwachte correctieve storingen en bespaart vanaf het eerste jaar in kosten voor de bereikbaarheid. Met regelmatige onderhoudsbezoeken zorgen zij ervoor dat alle componenten goed blijven functioneren en voorkomen we onverwachte storingen én kosten.

Met het MJOP van Lenco® geniet je van rust, wetende dat jouw zonwering goed wordt verzorgd en beschermd. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw onderhoudsplan te bespreken en kies voor next level performance en service voor de lange termijn.

Interesse in continue, hoogwaardige service?
Neem contact met ons op of vul Ons contactformulier in.